Werkkleding

Uit voorraad geleverd

Werkkleding

Uit voorraad geleverd

Persoonlijke bescherming

"Intelligente kleding die optimaal beschermt"

Aan geen enkele kledingcollectie worden zulke hoge eisen gesteld als aan werkkleding. Logisch, want het beschermt uw medewerkers tegen allerlei invloeden van buitenaf. Met de juiste kleding aan trotseren ze moeiteloos warmte, kou, neerslag, chemicaliën of voorbijrazend verkeer. Wat de omstandigheden ook zijn, het werk kan gewoon doorgaan. Precies zoals u het graag ziet.

Natuurlijk hecht u ook waarde aan goede pasvormen en een aantrekkelijk design. Wij begrijpen dat u kritisch bent op werkkleding en doen er zelfs graag nog een schepje bovenop. Wat ons betreft kunt u aan persoonlijke bescherming nooit té hoge eisen stellen.

Veiligheidskleding

"Met zorg voor uw medewerkers"

Profashionals levert een uitgebreide collectie werkkleding standaard uit voorraad. Voor elke geldende NEN/ISO-norm bieden wij verrassende opties aan. U kiest altijd de juiste, want alleen kleding die aan alle eisen voldoet, krijgt een plekje in onze collectie.

Vraag ons gerust om advies over de voor u geldende wettelijke normen. Wij trekken ons de veiligheid én het comfort van uw medewerkers persoonlijk aan.

Veiligheidskleding profashionals bedrijfskleding

Maatwerk uit voorraad

Naast wettelijke normen kijken wij bij functionele kleding ook graag naar de praktijk. Wie zijn de mensen die straks de kleding dragen? Wat hebben zij nodig om hun werk veilig en ongehinderd te kunnen doen?

Buigzaamheid

Werkkleding is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal. De kleding wordt geproduceerd in hoogwaardige materialen welke uitvoerig getest worden op veelvuldige bewegingen. Onze kleding kan tegen een stootje.

Water penetratie

Onze werkkleding wordt onder hoge en lage druk getest op penetratie van water. Pas als de kleding deze test glansrijk doorstaat voldoet deze aan onze hoge normering.
martindale test voor bedrijfskleding

Martindale test

Met de Martindale-test bepalen we de slijtvastheid van onze werkkleding. Het textiel wordt hierbij met kracht tegen een schuuroppervlak gewreven. We zijn er trots op dat waar de norm op 30.000 beweging ligt, onze collectie dit tot wel 50.000 keer doorstaat.

Passende mogelijkheden

"werkkleding voor iedere branche"

Aan welke eisen uw werkkleding ook moet voldoen, wij verrassen u graag met een aantal perfect passende mogelijkheden. Of het nu ademend, waterafstotend of winddicht moet zijn. Of het nu gaat om zichtbaarheid, slijtvastheid of een combinatie van beide.

Onze voorraadcollecties zijn al net zo gevarieerd als het aantal branches waar wij aan leveren. Van stratenmakers tot Rijkswaterstaat en van industriële workers tot multinorm parka’s, wij kleden uw medewerkers veilig én comfortabel.

Ook qua herkenbaarheid denken wij graag met u mee. Creatief gebruik van kleurcombinaties en logo’s geeft uw bedrijfskleding een geheel eigen look. Graag sparren wij met u hierover en durven verrassende ideeën voor te stellen. Profashionals luistert, adviseert en ontzorgt u op alle gebieden.