Werkkleding op maat

Kleding die met trots gedragen wordt

Uw bedrijf in de schijnwerpers

Maar weinig mensen weten hoe veelzijdig bedrijfskleding is. Of beter gezegd: kan zijn. Behalve functioneel en praktisch is het ook een krachtig communicatiemiddel én een manier om uw medewerkers te motiveren. In kleding die past bij hun taak en functie voelen ze zich gezien en gewaardeerd. Zo haalt u het beste in hen naar boven.

Naar eigen wens en idee

"Functionele kleding met vele extra's"

Met werkkleding op maat heeft u volledige vrijheid. Wij inventariseren uw wensen en adviseren u, ook rekening houdend met de praktische kanten van het gebruik. De plaats en grootte van een zak, de kwaliteit van een rits maar ook de matenranges die u nodig heeft. Uw kleding wordt helemaal naar wens voor u ontworpen en geproduceerd, zowel het model als materiaal- en kleurgebruik. Het resultaat: een nieuwe kledinglijn waarmee u goed voor de dag komt!

Uitstraling

Modieus, klassiek of sportief: u bepaalt wat u wilt uitstralen. Wij vertalen dit voor u naar unieke, functionele en herkenbare kleding met de juiste eigenschappen. Daarbij zoeken we altijd naar de meest passende oplossingen, ook in termen van kosten. Onze maatwerk bedrijfskleding past precies, ook binnen uw budget.
voorbeelden van werkkleding op maat - profashionals