Representatieve kleding

Voorraadcollectie

Representatieve kleding uit voorraad

"Een kledinglijn die als gegoten zit"

Medewerkers zijn er in allerlei soorten en (lichaams)maten. Ieder van hen wilt u natuurlijk laten stralen in een perfect passend kostuum. Kan dat zonder maatwerk? Jazeker!

Met onze representatieve kledinglijnen kunnen we elk postuur kleden. De kostuums zijn leverbaar in verschillende pasvormen, van slim fit tot comfort fit. Bovendien hebben we van elk model drie verschillende lengtematen. Combineer naar wens en zorg dat elke medewerker er piekfijn uitziet.

Bij ‘kostuum’ denken wij overigens niet alleen aan een blazer en pantalon, maar ook aan een bijpassende blouse of overhemd, gilet, rok, stropdas en shawl. Oftewel: het complete plaatje!

rack with suits by profashionals

De charme van voorraadkleding

"Een combinatie van gemak en klasse"

Onze representatieve kleding straalt klasse uit. Dankzij het gebruik van hoge kwaliteit stoffen passen de kostuums perfect. Ze zijn leverbaar in diverse materialen, pasvormen en kleuren. De kleding is geschikt voor intensief gebruik en kan zelfs gewoon in de wasmachine.

Wilt u het nóg completer? Laat ons dan uw bedrijfslogo op de kleding aanbrengen. Tel daar bij op onze snelle, nauwkeurige levering én de garantie dat uw kleding leverbaar blijft en u weet: deze kledinglijn past en verrast!

Voorkom vermakingen

Met de verschillende pasvormen en lengtematen in onze collecties kunnen wij ongeveer 98% van uw medewerkers direct passend kleden. De overige kostuums worden met wat kleine aanpassingen perfect op maat gemaakt door onze coupeuses. Bijvoorbeeld door de band wat in te nemen of de pantalon te verlengen.

Heeft u een nieuwe medewerker? Of heeft een van uw medewerkers een andere maat nodig? Wij zorgen dat uw bestelling snel geleverd wordt.

Voorraadbeheer

Wanneer snel niet snel genoeg is, kunnen wij een ijzeren voorraad in ons magazijn opnemen, voorzien van uw bedrijfslogo. Deze kleding wordt op aanvraag aan u uitgeleverd. Eén berichtje is genoeg om over de juiste kostuums, of onderdelen daarvan, te kunnen beschikken. Alsof u de kleding zo zelf uit de kast pakt.

overhemden uit voorraad - pro-fashionals
kostuumjasje - pro-fashionals
Pantalons uit voorraad - Pro-fasionals
Representatieve schoenen - pro-fashionals