Representatieve kleding

Maatwerkcollectie

Representatieve kleding op maat

"CORPORATE FASHION DIE UW UITSTRALING KRACHT BIJZET"

Details maken uw kleding uniek. Bij het ontwikkelen van representatieve kleding op maat zoomen we hier dan ook uitgebreid op in. Of het nu gaat om het model, de stof, het garen of de knoopjes: ú heeft het helemaal voor het zeggen. Graag ontwikkelen wij samen met u een compleet nieuwe kledinglijn.

‘Op maat’ mag u, wat ons betreft, heel letterlijk nemen. Wij bieden ook kostuums die op maat worden gemaakt. Waarbij de exacte lichaamsmaten van uw medewerkers aangemeten worden. Waarbij elk naadje klopt en past bij de kledingdrager. Persoonlijker wordt het niet!

perfect fit maatpak - profashionals

Mogelijkheden maatwerk kleding

"PERSOONLIJK MAATWERK MET EEN TWIST"

Het mooie van representatieve kleding op maat is, dat het perfect past bij uw organisatie, uw huisstijl en datgene dat u wilt uitstralen. Profashionals luistert naar uw wensen en vertaalt deze naar kostuums die een geheel eigen verhaal vertellen.

Door de jaren heen hebben wij al heel wat organisaties geholpen met het kleden van hun medewerkers. Dat heeft ons een tikkeltje eigenwijs gemaakt. Wij kennen de praktijk en de vele mogelijkheden. Onze creatieve vertaling van uw wensen is dan ook verrassend, doeltreffend en tot in de puntjes verzorgd.