Schoonmaak

Een frisse en verzorgde uitstraling

Schoonmaak kleding 3 - Portrait - Profashionals

Kleding voor de schoonmaakbranche

"VAN SIMPELWEG HERKENBAAR TOT OPTIMAAL BESCHERMD"

Vlekkeloos, dat is het doel. Zowel bij uw schoonmaakwerkzaamheden als in onze samenwerking. Profashionals legt de lat hoog bij het ontwikkelen en produceren van bedrijfskleding. Onze kleding geeft uw medewerkers optimale bewegingsvrijheid en waar nodig maximale bescherming.

Zowel uit voorraad als speciaal voor u geproduceerd.

Wij inspireren u graag met onze frisse ideeën.

Bedrijfskleding schoonmaak aanvragen

Profashionals biedt bedrijfskleding voor de schoonmaakbranche zoals u het nodig heeft. Van glazenwasser kleding voor een team van 10 personen tot de complete kledinglijn van uw schoonmaakbedrijf. Altijd van de betere merken en naar wens voorzien van huisstijl en logo. Met schoonmaakkleding voor uw bedrijf via Profashionals bent u zeker van een professionele, kwalitatieve en creatieve oplossing.

Schoonmaak kleding voor alle omstandigheden

Kleding voor de schoonmaakbranche kent een enorme variëteit. Voor hotels of kantoorpanden is een uniforme en representatieve uitstraling van het schoonmaakteam van belang. Herkenbaarheid en uitstraling spelen hierbij een grote rol.

Schoonmaakmedewerkers die te maken krijgen met gevaarlijke stoffen hebben behoefte aan kleding die volledige bescherming biedt. Kleding die bestand is tegen chemische stoffen en waterafstotend is. Iedere tak van de schoonmaakbranche heeft daarbij andere behoeften.

Als kledingpartner voor de  schoonmaakbranche leveren we dan ook een enorm assortiment binnen de schoonmaak sector. Profashionals levert daarbij altijd maatwerk oplossingen, ook als het om voorraadkleding gaat.

Van branche- naar bedrijfsspecifieke schoonmaakkleding

Wij werken graag anders dan de gemiddelde kledingleverancier. Door als kledingpartner naast u te staan leveren we wat u als klant nodig heeft. Door te luisteren naar wat u doet en vanuit onze kennis van de kledingindustrie kunnen we u adviseren in uw keuzes en aan bieden wat daar het beste bij aansluit. En dat kan voor twee bedrijven in dezelfde tak van schoonmaak helemaal anders zijn. We gaan daarmee van branche specifieke kleding naar bedrijfsspecifieke kleding.

Soorten schoonmaakkleding

Er zijn enorm veel soorten schoonmaakkleding.  Waar het ene beroep genoeg heeft aan een schoonmaakjas heeft de ander complete overalls nodig voorzien verregaande persoonlijke bescherming. Grofweg is schoonmaakkleding onder te verdelen in twee typen; representatieve schoonmaakkleding waarbij de uitstraling zeer belangrijk is. En functionele schoonmaakkleding waarbij het in eerste instantie draait om persoonlijke bescherming, zichtbaarheid of dat beroep specifieke toevoegingen aanwezig zijn. Denk aan geïntegreerde riemen, speciale zakken of banden voor bevestiging van gereedschappen.

Representatieve schoonmaakkleding

Uw wensen bepalen ons aanbod. Heeft u bepaalde kleuren die u terug wilt laten komen? Wilt u uw logo op een bepaalde manier verwerkt hebben op de kleding? Valt het schoonmaakteam binnen een organisatie waardoor de kledingstijl aan moet sluiten op de andere bedrijfsonderdelen, of staat uw schoonmaakbedrijf op zichzelf en speelt de branding daarbij een belangrijke rol?

We helpen u graag aan representatieve schoonmaakkleding die ervoor zorgt dat uw schoonmaakteam verzorgd en netjes voor de dag kan komen. Van een herkenbaar jasje tot een complete outfit met broeken, schoenen, onderkleding en accessoires. Vanuit een kant en klaar assortiment tot een kledinglijn die geheel uniek en op maat voor uw bedrijf ontworpen wordt.

Profashionals werkt met de betere merken en stoffen. Bewegingsvrijheid, kleurechtheid en duurzaamheid zijn hierbij standaardeigenschappen van onze kleding. Met eigen productielocaties in Azië en Europa, eigen designstudio en atelier kunnen we u snel en betaalbaar helpen. Uw kleding kan blanco, bedrukt of geborduurd geleverd worden.

Onze dienstverlening gaat daarbij verder dan enkel het leveren van kleding. Naar wens kunnen we het voorraadbeheer verzorgen en never-out-of-stock service bieden. Ook kunt u gemakkelijk kleding bijbestellen via uw eigen klantportaal en bieden we u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze reizende coupeuses wanneer u bijvoorbeeld meerdere nieuwe medewerkers een passessie wilt bieden. Grotere schoonmaakbedrijven met meerdere locaties maken daarbij gebruik van onze logistieke ontzorging. We leveren kleding per vestiging of per hanger, in bulk of op vraag.

professional cleaner working in cleaning clothes

Functionele schoonmaakkleding, comfortabel beschermd

Bij functionele werkkleding voor schoonmaakbedrijven heeft de uitstraling een ondergeschikte rol aan de eigenschappen van de kleding.

Onze functionele schoonmaakkleding loopt uiteen van flexibele chemische beschermende kleding tot ultieme waterdichte bescherming in alle omstandigheden. Van ongestoord doorgaan in de regen tot comfortabeler werken bij hitte.

Deze eigenschappen zijn er in reflecterende of fluorescerende uitvoering voor ultieme zichtbaarheid, maar ook in gewenste bedrijfsstijl zodat de werkkleding past bij uw bedrijf.

Uiteraard bieden we ook bij functionele schoonmaakkleding personalisatie mogelijkheden. Van logo of bedrijfsnamen tot functienamen per kledingstuk. Zo zijn de juiste personen ook in de meest slechte omstandigheden snel zichtbaar voor het team of bijvoorbeeld hulpdiensten.

Belangrijke eigenschappen van schoonmaakkleding

Hoewel er grote verschillen zijn tussen de soorten kleding voor schoonmaak zijn er natuurlijk ook overeenkomsten. Schoonmaken gaat gepaard met veel beweging, het is dus belangrijk dat zelfs de meest beschermende materialen wel buigzaam zijn. In de meeste gevallen wordt gebruik gemaakt van water en/of schoonmaakmiddelen. Ook als stoffen niet waterafstotend zijn, zoals bij sommige representatieve schoonmaakkleding, is het wel belangrijk dat deze sneldrogend zijn. Slijtvastheid is voor iedere klant belangrijk, onze kleding is hier dan ook uitvoerig op getest met bv. de Martindale test. Alleen de beste materialen komen in het assortiment van Profashionals.

Buigweerstand waterwerende kleding in testapparaat

Buigzaamheid

Schoonmaakkleding is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal. De kleding wordt geproduceerd in hoogwaardige materialen welke uitvoerig getest worden op veelvuldige beweging.

Waterpenetratie test voor bedrijfskleding

Water penetratie

Onze schoonmaakkleding wordt onder hoge en lage druk getest op penetratie van water. Pas als de kleding deze test glansrijk doorstaat voldoet deze aan onze hoge normering.

martindale test voor bedrijfskleding

Slijtvaste bedrijfskleding

Met de Martindale-test bepalen we de slijtvastheid van onze werkkleding. Het textiel wordt hierbij met kracht tegen een schuuroppervlak gewreven. We zijn er trots op dat waar de norm op 30.000 beweging ligt, onze collectie dit tot wel 50.000 keer doorstaat.

Bedrijfskleding schoonmaak aanvragen

Profashionals biedt bedrijfskleding voor de schoonmaakbranche zoals u het nodig heeft. Als kledingpartner bieden we elk type schoonmaakkleding. We horen graag waar u naar op zoek bent en adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden van nieuwe werkkleding voor uw medewerkers.