Luchtvaart

Van grondpersoneel tot piloot

Kleding voor de luchtvaart

"THE SKY IS THE LIMIT, VAN IDEE TOT UITVOERING"

Wij hebben jarenlange ervaring in het kleden van luchtvaartmedewerkers, zowel op de grond als in de lucht. Kleding met een professionele en verzorgde uitstraling naar passagiers en collega-vliegmaatschappijen.

Comfortabele kleding die met plezier gedragen wordt, ook tijdens een lange dienst. Profashionals zorgt dat uw medewerkers goed gekleed gaan.

Zowel uit voorraad als speciaal voor u geproduceerd.

Wij garanderen u next-level kleding én service.

Luchtvaart kleding - portrait - profashionals

Bedrijfskleding luchtvaart aanvragen

Profashionals biedt bedrijfskleding voor de luchtvaart waar u naar op zoek bent. Uit voorraad leverbaar of een geheel nieuw ontworpen kledinglijn. Van beschermende reflectiekleding volgens de strengste veiligheidsnormen tot representatieve kleding voor grondafhandeling, stewardessen en zelfs piloten. Voorzien van uw logo en speciaal geproduceerde schuifpassanten. Leg uw kledingvraagstuk vrijblijvend aan ons voor. We voorzien u graag van een professionele, enthousiaste en creatieve oplossing.

Kleding luchtvaart, voor maatschappij en vluchthaven

Profashionals is uw kledingpartner voor de luchtvaart branche. We leveren wat u als klant nodig heeft en wanneer u het nodig heeft. Door als kledingpartner naast u te staan denken we met u mee en adviseren we u vanuit ons kledingspecialisme.

We kunnen hierbij uw complete kledinglijn verzorgen. Voorzien van huisstijl en branding naar wens. We bieden ook volledige ontzorging, bijvoorbeeld met opslag, kledingonderhoud en snelle naleveringen voor nieuwe medewerkers. Luchtvaartkleding van Profashionals is duurzaam en van hoge kwaliteit. Wat zorgt voor minder slijtage, een fijne pasvorm en draagcomfort.

We leveren daarbij alle luchtvaartkleding die u zich kunt bedenken. Representatieve kleding voor o.a. piloten, cabine medewerkers, luchthaven receptie, beveiligingsmedewerkers en floormanagers. En luchthaven werkkleding voor bv. bagagemedewerkers, zichtbaarheidskleding en beschermede kleding voor iedere omstandigheid.

Kleding voor luchtvaartmaatschappij

Kleding in de luchtvaart branche vervult vele functies. Voor de medewerkers van uw luchtvaartmaatschappij is het van belang dat de kleding comfortabel is op lange vluchten, veel bewegingsvrijheid biedt en lang fris blijft. Schuifpassanten en logo’s dienen correct te zijn en van hoge kwaliteit zodat deze ook na het reinigen mooi blijven en niet gaan rafelen.

Daarbij speelt de herkenbaarheid van uw maatschappij een belangrijke rol. Wanneer de herkenbare huisstijl kleuren van stewardessenkleding en accessoires vaal worden passen deze niet meer in de uniforme uitstraling. Met als gevolg dat kleding voortijdig vervangen dient te worden. Luchtvaartkleding van Profashionals is hier uitvoerig op getest. Wij werken enkel met merken en kledingstukken die deze testen zeer goed doorstaan.

Profashionals kan hierbij uw complete kledinglijn verzorgen. We bieden een kwaliteit en comfort van CA1 tot Senior Purser en van Service Agent tot Captain. Voorzien van huisstijl en branding naar wens. We bieden ook volledige ontzorging, bijvoorbeeld met opslag, kledingonderhoud en snelle naleveringen voor nieuwe medewerkers.

Piloten en stewardessen lopen naar luchthaven in bedrijfskleding

Kleding voor luchthaven medewerkers

Profashionals levert elk type bedrijfskleding en werkkleding voor luchthaven medewerkers. Bij bedrijfskleding voor luchthavens is een representatief en uniform voorkomen van belang. Denk aan kleding voor receptie, floormanagers, security, horeca of service medewerkers. Werkkleding voor grondmedewerkers dient vaak een geheel ander doel. Goede zichtbaarheid is essentieel voor wie zich op of rond landingsbanen en taxibanen begeeft. Werkkleding voor wie zich buiten begeeft dient bestendig te zijn tegen regen, wind, en koude. Voor technisch personeel dient werkkleding daarbij een functionele rol en is bescherming tegen chemische stoffen van belang.
kleding luchthaven - representatieve kleding - Profashionals

Voordelen van een luchtvaart kledingpartner

We bieden u als kledingpartner meer dan alleen de betere merken kleding. Vanuit eigen atelier wordt kleding voorzien van de gewenste belettering en branding. We bieden waar gewenst ondersteuning als voorraadbeheer, never-out-of-stock en logistieke ontzorging. Aanmeetsessies op locatie zijn mogelijk dankzij reizende coupeuses, reparaties, reiniging en logistieke ontzorging bieden daarbij voor ieder vraagstuk een oplossing. Wie verder wil gaan kan gebruik maken van onze designstudio, waarmee we op uw of eigen concept kledingvoorstellen kunnen bieden. Dankzij onze productielocaties in Europa en Azië kunnen we zowel snel als tegen gunstige tarieven grote aantallen leveren zonder in te leveren op de kwaliteit.

reflecterende kleding luchthaven medewerker grondpersoneel - profashionals
Warme reflecterende veiligheidsjas luchthaven medewerker
kleding luchthaven - representatieve kleding - Profashionals